Type-C To Lightning PROOVE Dense Metal Uzlādes (3.0A) 27W Kabelis Pītais 1M Balts

Pieejamība: Ir pieejams Noliktavā 20
ID: 10221
Produkta kods: CCDM27002102

6.00€
(Bez PVN: 4.96€)

Piegādes iespējas

    

Apmaksas iespējas

Imagem

 


Preces apraksts

Proove viedierīces uzlādes kabelis 1 metru garš baltā krāsā.
Skaistā neilona pītā kabelītī.

Amperi: 3.0A/27w
Datu pārvadīšana: 480Mbps
Interfeis: Type-C to Lightning
Garums: 1m
Materiāls: Neilons + aluminijs
Krāsa: Balts

Daudzpusība
Type-C savienotājs ļauj pieslēgt barošanas avotam jebkurus sīkrīkus: Apple, portatīvos akumulatorus, bezvadu austiņu maciņus, galda lampas utt. Viss, kas jums jādara, ir pievienojiet ierīci strāvas kontaktligzdai un pievienojiet atbilstošo kabeli ar ierīci.

Ātra uzlāde un datu pārsūtīšana
Dense Metal atbalsta strāvu 3.0 A, kas ietaupa uzlādes laiku. Un ar 480 Mbps ātrumu jūs varat sinhronizēt savas ierīces vai pārsūtīt failus dažu sekunžu laikā.

Uzticami materiāli
Savienotāji ir izgatavoti no korozijizturīga alumīnija sakausējuma, kabelis ir izgatavots no blīva neilona un pastiprināts ar aizsardzību pret mehāniskiem bojājumiem kā arī saglabā savu efektivitāti visā tā kalpošanas laikā.

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums